Αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν το 2012!!




Συγκεντρώσαμε ένα ολόκληρο πακέτο από νέα αυτοκίνητα που καταφθάνουν αυτή τη χρονιά.

Το ελαφρύ turbo coupe της Alfa σε πολύ λίγο θα είναι μαζί μας. Και το γεγονός πως δεν θα φτάνει τη δύναμη των αντιπάλων της από την Porsche και την Lotus, μπορεί να συγχωρεθεί από το γεγονός πως έχει μία ομορφιά που σου λυγίζει τα γόνατα.


Η BMW 3 σειρά είναι ήδη ένα από τα πιο οικολογικά, κορυφαία executive αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε, αυτό όμως χάρη στα super-eco diesel μοντέλα. Ορίστε η εναλλακτική: το πρώτο diesel-ηλεκτρικό μοντέλο (των 306 ίππων) με 44.1mpg και που μπορεί επίσης να κινηθεί για λίγα χιλιόμετρα με εντελώς ηλεκτρικό mode και μηδενικούς ρύπους.
Το μικρότερο αυτοκίνητο που φόρεσε το αστέρι της Mercedes θα τύχει μίας ολοκληρωτικής ανανέωσης για την τρίτη γενιά του, με το απλό του στυλ να αντικαθίσταται από ένα σπορ, σαν κουπέ προφίλ να προσφέρει τελικά έναν αντίπαλο στην σειρά 1 της BMW και στο Audi A3.


Το Paceman, ουσιαστικά ένα δίπορτο Countryman, σίγουρα δοκιμάζει τις αντοχές του προϊόντος φτάνοντας στο απροχώρητο. Έχοντας στόχο να κλέψει πωλήσεις από το Range Rover Evoque, καταφθάνει νωρίς στη νέα χρονιά.
Σε μία κίνηση που δεν εξέπληξε κυριολεκτικά κανέναν, η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την κάμπριο έκδοση του Mini Coupe. Να το περιμένετε να αρχίσει να κάνει εντύπωση στις εκθέσεις σε λίγους μήνες.
Με κάθε διαδοχική γενιά της 911, η Porsche «κλείνει» το κενό της δύναμης ανάμεσα στα coupé και στα διάφορα cabriolet. Η εντυπωσιακή οδηγική αίσθηση της 911 coupe γενιάς, προμηνύει καλά πράγματα για το soft-top αδελφάκι της.
Το Twizy είναι η πιο επαναστατική είσοδος εδώ. Είναι μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα τεσσάρων τροχών για καθημερινές μετακινήσεις με μία τύποις οροφή. Η Renault ίσως και να βρήκε τη λύση στην μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πως μας αρέσει η ιδέα να τρακάρουμε με αυτό.
H Renault θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα απόλυτα ηλεκτρικό supermini το 2012. Το Zoe είναι ένα επί παραγγελίας αυτοκίνητο που είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, με ελκυστικό στυλ και όπως ελπίζουν πολλοί, μία φιλική τιμή. Είναι αυτό το αυτοκίνητο που θα σας κάνει τελικά να αλλάξετε συνήθειες και να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό;
Η ευχέρεια στην οδήγηση του πρόσφατου Suzuki Swift, κατέπληξε τον κόσμο. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι τούτη το φορά και περιμένουμε το ίδιο απολαυστικό μείγμα οδηγικού ενθουσιασμού και καλής τιμής.
Ένα Yaris Supermini με μηχανικά μέρη του Prius Hybrid. Η οικονομία στα καύσιμα θα είναι κάτι αμφίβολο όταν θα συγκρίνεται με ένα κανονικό diesel, όμως τουλάχιστον δεν μοιάζει τόσο τραγικό όσο ο αδιάφορος ομόσταβλος συνάδελφός του.

H Audi έχει το allroad, η Skoda έχει το Scout, τώρα η Volkswagen έχει μία καλοφτιαγμένη έκδοση ενός κανονικού οικογενειακού station που έχει βελτιωθεί για ήπια off-road χρήση. Το Alltrack απευθύνεται σ' εκείνους που χρειάζονται την εξασφάλιση της κίνησης σε όλους τους τροχούς, αλλά δεν χρειάζονται ένα μεγαλύτερο SUV. Θα καταφθάσει τον Ιούνιο. 
Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι τόσο κοριτσίστικο; Το κανονικό Beetle δεν είναι ακριβώς βαρβάτο, αφού αφαιρώντας την οροφή αυτό ρίχνει τα ποσοστά τεστοστερόνης ακόμα περισσότερο. Και επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από το Mini και την Citroen. 
 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις