Βίντεο "καίει" τον Σκετίνο!!!

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη γέφυρα του Costa Concordia λίγη ώρα μετά τη μοιραία πρόσκρουση με ύφαλο. Κινήσεις απόγνωσης από το πλήρωμα και οι επιβάτες αβοήθητοι


Ένα μήνα σχεδόν μετά τα δραματικά γεγονότα στο  Costa Concordia έρχεται στο φως της δημοσιότητας ερασιτεχνικό βίντεο εννέα λεπτών που γυρίστηκε από αγνώστων στοιχείων επιβαίνοντα, στη γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου.
Στο βίντεο ντοκουμέντο ακούμε τον καπετάνιο και τους 12 στενότερους συνεργάτες Tου λίγο μετά τη πρόσκρουση σε ύφαλο κοντά στην ακτή του νησιού Τζίλιο.
Στο βίντεο ο καπετάνιος Σκετίνο και οι 12 υφιστάμενοί του κοιτάζουν τα όργανα πλεύσης, τηλεφωνούν, συνομιλούν, ήρεμα αρχικώς, πολύ νευρικά κατόπιν, καθώς ενημερώνονται από το διαμέρισμα του μηχανοστάσιου.
"Μπαίνουν νερά στην περιοχή του μηχανοστάσιου και οι κινητήριες μηχανές μας... πάνε κατά διαόλου, είναι πια εκτός λειτουργίας", ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.
"Πόσο απέχουμε τώρα από το νησί;" ερωτά μέλος του επιτελείου του Σκετίνο.
"Ας πλησιάσουμε περισσότερο το νησί, να αγκυροβολήσουμε, να δούμε"... λέει άλλος άμεσος συνεργάτης του Σκετίνο.
"Καπετάνιε...Παίρνουν πρωτοβουλία. Οι άνθρωποι στα καταστρώματα, επιβιβάζονται μόνοι τους στις βάρκες", λέει τρίτο πρόσωπο.
"Σύμφωνοι", περιορίζεται να πει ο Σκετίνο.
"Και τώρα, τι στο καλό θα κάνουμε Θεέ μου;" συμπληρώνει σχεδόν αμέσως παρακείμενος "αξιωματικός γέφυρας" του Concordia.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις