Γάμος αλά... γηπεδικά! (vids)

Το νιόπαντρο ζευγάρι των οπαδών του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση στο Γεντί Κουλέ, πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και εμεις θυμόμαστε ανάλογα περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα!

Γαμπρός και νύφη, φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών με τα... γαμπριάτικά τους στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου οι καλές σχέσεις μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων έκαναν όλο τον κόσμο να τους αποθεώσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα γήπεδο έχει γίνει χώρος πρότασης γάμου, τελετής, γαμήλιας φωτογραφίας ή απλά έχει φιλοξενήσει το ζευγάρι αμέσως μετά το μυστήριο! Παρακάτω θυμόμαστε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πρόταση και μετά... ήττα
Στις 27/02 του 2011, ο ΠΑΟΚ έχανε με 2-0 από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης όμως, ένα ζευγάρι οπαδών του δικέφαλου ξεσήκωσε τον κόσμο αρχικά μέσω των μάτριξ και εν συνεχεία κατατέθηκε και η επίσημη πρόταση γάμου. Η νύφη δέχτηκε υπό τη συνοδεία της τρομπέτας!



Με το νυφικό στην Τούμπα!
«ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα στο μυαλό» τραγουδούν οι οπαδοί του δικέφαλου του Βορά και η συγκεκριμένη έχει αρκετά μεγάλη -καλώς εννοούμενη- τρέλα, ώστε να πάει στο γήπεδο με το νυφικό και την ανθοδέσμη! Δείτε το video!



Υπό τον ύμνο της Μπάρτσα!
Αποτελεί ένα γήπεδο που προκαλεί δέος, ακόμα κι όταν είναι άδειο. Ο Ιβάν και η Ίνγκριντ είναι Μπλαουγκράνα μέχρι το κόκκαλο και αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στο γήπεδο της αγαπημένους τους ομάδας. Με 1500 ευρώ νοίκιασαν για μία ώρα και ένα τέταρτο το γήπεδο και με ένα επιπλέον... μπόνους, κανόνισαν να παίζει από τα μεγάφωνα ο ύμνος της Μπάρτσα κατά τη διάρκεια της τελετής. Συνολικά, το κόστος έφτασε στα 60.000 ευρώ!



Με τη βοήθεια των μάτριξ!Τα γήπεδα στη Λατινική Αμερική συνήθως «κοχλάζουν» και ο φανατισμός φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όταν όμως μπαίνει στη μέση ο... έρωτας, τα υπόλοιπα παραμερίζουν! Οπαδός της Αλιάνζα Λίμα του Περού επέλεξε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και αφού στα μάτριξ του γηπέδου παρέλασαν φωτογραφίας και μηνύματα αγάπης, έγινε με τον ίδιο τρόπο και η πρόταση! Στ συνέχεια ο οπαδός έτρεξε από τις εσωτερικές σκάλες και βρέθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, με τον κόσμο να αποθεώνει!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις