ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


Τα νέα χρώματα που θα φορέσουμε για το καλοκαίρι 2012 και θα αναδείξουν τα νύχια σας  είναι το   μπλε σκούρο,  πορτοκαλί,  πράσινοκόκκινο ροζ,  μοβ και το κοραλλί.


Πορτοκαλί: Το καλοκαίρι είναι για φωτεινά χρώματα. Το πορτοκαλί είναι φωτεινό και έντονο, που μπορεί να πάει καλά με ανοιχτόχρωμα φορέματα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο χρωμάτων όπως το λευκό αλλά και με πολύχρωμα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός  με νύχια βαμμένα πορτοκαλί.
 Λευκό : Για όσες θέλετε να έχετε μια κλασική και επίσημη εμφάνιση , ακόμα και το καλοκαίρι, θα φορεθεί το λευκό βερνίκι νυχιών, σίγουρα θα έχει νότα με στυλ γαλλικό αλλά μπορείτε να το  χρησιμοποιήσετε με κάποιο σχέδιο για να δείχνει κομψό ή με glitter για μια απόλυτη λάμψη.  . Το λευκό είναι ένα all time  βερνίκι νυχιών μια τάση όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά κάθε σεζόν. 
Κόκκινο: Η τολμηρή και όμορφη εμφάνιση f4r το καλοκαίρι, θα δούμε συχνά το κόκκινο βερνίκι νυχιών. Αυτή είναι η τάση που εδώ και  2 χρόνια και το 2012 έχει επίσης αυτό το χρώμα των νυχιών στην κορυφή της λίστας. Το χέρι μας δείχνει κομψό και πανέμορφο με τα έντονα κόκκινα νύχια!
Χρυσό: Χτυπήστε τη θερμότητα με ένα χρυσό βερνίκι νυχιών. Καλοκαίρι 2012 το βερνίκι νυχιών έχει χρυσό , που μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο χρώμα ή κόκκινο και να κλέψετε την παράσταση!


Ροζ: Η γυναικεία ματιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση σε ροζ χρώμα των νυχιών. Προσθήκη τόλμη σε αυτό το χαριτωμένο χρώμα των νυχιών του καλοκαιριού και με  συνδυασμό σκούρο μπλε χρώμα.

Κοραλλί: Ένα διακριτικό βερνίκι νυχιών που δείχνει και τονίζει με μια ωραία και απαλή υφή τα χέρια μας.

 Μπλε: Μπλε νύχια θα δούμε πολύ φέτος στις  παραλίες, συνδυασμός άψογος με την θάλασσα!
Οι παντόφλες που φοράμε πρέπει να επιδεικνύουν και να ταιριάζουν με το χρώμα στα νύχια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε κόκκινο, πορτοκαλί ή μπλε χρώμα των νυχιών. Προτείνω σκούρα χρώματα για toe.

Εσείς κορίτσια ποια απόχρωση προτιμάτε  για το καλοκαίρι;

Μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτά τα υπέροχα χρώματα που κυκλοφορούνε;











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις