Κόβει η Λόπεζ τα 10.000 δολάρια την εβδομάδα που έδινε στον γκόμενό της...

Η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ σιγά σιγά συνειδητοποιεί πόσο ξεδιάντροπα την χρησιμοποιεί ο Κάσπερ Σμάρτ για να φτιάξει το όνομά του. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η απόφασή της να του κόψει το χαρτζιλίκι που του έδινε για να είναι -στα χαρτιά- ο χορογράφος της. Και όλα αυτά μερικές μέρες αφού εκείνος πήγε και βάρεσε τατού το όνομά της δίπλα στο πέος του.
Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά στην σχέση της 42χρονης ντίβας και του 25χρονου χρυσοθήρα, του οποίου όλη η οικογένεια αντιμετωπίζει την Λόπεζ ως μηχανή παραγωγής δολαρίων, με την μάνα του να έχει μετανομάσει τον εαυτό της σε Σόουνα Λόπεζ.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζεύγος που μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ «Η Τζένιφερ θεωρεί ότι ο Κάσπερ έχει αρχίσει να παίρνει εκείνη και τα χρήματα που του δίνει ως δεδομένα».
Και όλα αυτά παρόλο που, μερικές μέρες πριν, ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα ενός ριάλιτι που θα έχει ως πρωταγωνιστή το ζεύγος και το οποίο -και πάλι στα χαρτιά- θα εστιάζει μόνο στην επαγγελματική σχέση του ζεύγους.
Πάντως, ότι και να γίνει μεταξύ τους, ο Κάσπερ θα έχει ενθύμιο το τατού με το όνομα της που μόλις έκανε στα γεννετικά του όργανα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις