Τί κάνει η Μέρκελ με αυτό το κίτρινο γάντι?

Τη στιγμή που οι οικονομικές αναλύσεις φουντώνουν και τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη οργιάζουν, η Ανγκελα Μέρκελ ταίζει πιγκουίνους, δίνοντας την καλύτερη λαβή για σχολιασμό και εκτόνωση.
Ο λόγος για τη φωτογραφία της Καγκελαρίου, από πρόσφατη επίσκεψή της στο Oceaneum κατά τη Σύνοδο των χωρών της Βαλτικής, στην οποία ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να φορά ένα κίτρινο πλαστικό γάντι και να υψώνει το δείκτη της.
Ήταν αδύνατο να μην ξεκινήσουν τα σχόλια για το λόγο που ποζάρει έτσι η ισχυρή γυναίκα της Γερμανίας, δίπλα στον Ντόναλτ Τάσκ, πρωθυπουργό της Πολωνίας.
Έτσι η Βρετανική εφημερίδα Gurdian, πήρε την επίμαχη φωτογραφία και ξεκίνησε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό λεζάντας στην ιστοσελίδα της  καλώντας τους αναγνώστες της να βάλουν λεζάντα κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία δίνοντας απάντηση στο ερώτημα, με αποτελέσμα απαντήσεις γεμάτες χιούμορ, ειρωνεία και υπονοούμενα για την σιδηρά κυρία της Γερμανίας
Τα σχόλια πέφτουν βροχή, αλλά τα σεξουαλικά υπονοούμενα είναι εκείνα που έχουν την τιμητική τους ιδιαίτερα για την Ελλάδα.
Μερίκες από τις καλύτερες απαντήσεις είναι οι εξής:
«Η Μέρκελ ετοιμάζεται να κάνει μια εξέταση προστάτη στον Ολάντ ή στον Παπαδήμο.
Οι νέοι όροι που θέτει η Γερμανία δεν θα αρέσουν στον Αλέξη.
Ελλάδα, λάβε θέση.
Σκύψε σε παρακαλώ Ιρλανδία και άνοιξ' τα.
Είναι ώρα για μια πιο λεπτομερή ματιά στην ελληνική έξοδο.
Θα δείξω στον Κάμερον πώς να τονώσει λίγο την ανάπτυξη.
Είμαι σίγουρη ότι κάπου εδώ μέσα πρέπει να υπάρχει άλλο ένα ευρώ.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις